Μέσα από την πολυετή παρουσία της στον χώρο, η ΛΑ ΚΡΕ έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις κρεατοσκευασμάτων δικής της παραγωγής, όπως το Μπιφτέκι Μαύρου Χοίρου (Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Meat Days 2016) και τα Λουκάνικα Μαύρου Χοίρου και Κεμπάπ Κοτόπουλου (Αργυρά Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2016). Η συνεχής διεύρυνση του προσφερόμενου κωδικολογίου μας καθιστά τη ΛΑ ΚΡΕ ηγέτιδα εταιρεία στους κλάδους μαζικής εστίασης και Super Market.

Υπό τη διοίκηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Χριστόφορου Μπούτρου, η εξειδικευμένη ομάδα μας παράγει και διακινεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού, κρεατοσκευάσματα μοναδικών γεύσεων και αρίστης ποιότητας. Οι πολυετείς συνεργασίες τόσο με ελληνικές φάρμες όσο και με βραβευμένους οίκους του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, 5000 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Βατώντα Νέας Αρτάκης Ευβοίας, αποτελούν τον πυρήνα διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων μας.

Με στόχο την εξιδεικευμένη υποστήριξη των πελατών μας και χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, στη ΛΑ ΚΡΕ προσφέρουμε τη δυνατότητα ειδικής κοπής, επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων κρέατος, καθώς και την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων ειδικών προδιαγραφών και συνταγών προσαρμοσμένων στις εκάστοτε ανάγκες.

Αποστολή μας αποτελεί η τροφοδοσία της αγοράς με τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Έτσι, πέραν της παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, στηρίζουμε ενεργά ελληνικές επιχειρήσεις, αντιπροσωπεύοντάς τες και διανέμοντας τα προϊόντα τους στη Στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια και στα νησιά του Αιγαίου. Παράλληλα, εισάγουμε καινοτόμα προϊόντα, επιδιώκοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών του χώρου μαζικής εστίασης.