Αλλαντικά

Αλλαντικά

Μέσα από πολυετείς συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες αλλαντικών καλύπτουμε το σύνολο των κατηγοριών. Αλλαντικά από χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα και μοσχάρι. Καπνιστά ή βραστά, κομμένα ή άκοπα. Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από λουκάνικα και παραδοσιακά αλλαντικά από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αρτοσκευάσματα - Ζύμες

Αρτοσκευάσματα – Ζύμες

Διαθέτουμε σε κατεψυγμένη η νωπή μορφή μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε τύπο επιχείρησης διαθέτετε με αρτοσκευάσματα και ζύμες υψηλών προδιαγραφών. Εξειδικευμένες φόρμες τοστ, κουβέρ, παξιμάδια, γευστικότατα σκευάσματα σφολιάτας, γλυκά και αλμυρά. Παραδοσιακές χειροποίητες πίτες, φύλλα για πίτες και πίτσες. Καλύπτουμε τις ανάγκες τροφοδοσίας catering εκδηλώσεων με ειδικές προδιαγραφές προϊόντων.

Τυροκομικά

Τυροκομικά

Στην συλλογή των τυροκομικών μας διαθέτουμε ελληνικά και εισαγόμενα προϊόντα.

Φέτες Π.Ο.Π, λευκά τυριά, ανθότυρα, γκίζα και μυζήθρα, σκληρά και ημίσκληρα Ελληνικά τυριά, εισαγόμενα κίτρινα τυριά και ιταλικά. Διατίθενται ολόκληρα, κομμένα ή τριμμένα σε συσκευασίες HO.RE.CA και λιανικής.

Γαλακτοκομικά

Γαλακτοκομικά

Στην ευρεία συλλογή σε γαλακτοκομικά προϊόντα διαθέτουμε φρέσκο γάλα, UHT, εβαπορέ, γιαούρτια, βούτυρα, κρέμες γάλακτος ζωικές και φυτικές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών κάθε κλάδου.

Ελαιόλαδα - Σπορέλαια

Ελαιόλαδα – Σπορέλαια

Έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο σε συσκευασίες 1λτ και 5λτ ,καθώς και σε γυάλινες συσκευασίες και συσκευασίες δώρων για τουριστικές περιοχές. Ελαιόλαδο 1λτ και 5λτ. Ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο και μίγματα για φριτέζες. Μαγειρικά λίπη, μαργαρίνες και φρέσκο βούτυρο σε συσκευασίες για HO.RE.CA και λιανική πώληση.

Ρύζια - Όσπρια

Ρύζια – Όσπρια

Ελληνικά και εισαγόμενα ρύζια και όσπρια σε συσκευασίες 500γρ,1κλ,5κλ και σακιά. Στηρίζουμε την ελληνική προσπάθεια ανάπτυξης πιστοποιημένων βιολογικών οσπρίων διαθέτοντάς τα μέσω του δικτύου μας.

Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Αντιπροσωπεύουμε και διακινούμε ζυμαρικά ελληνικά και εισαγόμενα σε συσκευασίες 500γρ,1κλ και 5κλ. Παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά ,χυλοπίτες, ζυμαρικά ζέας, φαγόπυρο, τραχανά.

Είδη Παντοπωλείου

Είδη Παντοπωλείου

Μέσα από μία ευρεία συλλογή ειδών παντοπωλείου εξυπηρετούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας με πλήθος προϊόντων όλων των κατηγοριών. Με ελληνικά και εισαγόμενα προϊόντα.

Προϊόντα ντομάτας σε συσκευασίες λιανικής και HO.RE.CA ελληνικά και εισαγόμενα. Κονσέρβες φρούτων και λαχανικών. Άλευρα ,είδη ζαχαροπλαστικής, γάλατα, μέλια μαρμελάδες ,λεμονοχυμοί, ξίδια ελληνικά και εισαγόμενα, μπαχαρικά αλάτια ,ζωμοί, ξηροί καρποί ,καφές, ροφήματα, αρωματικά φυτά, φρυγανιές ,παξιμάδια. Χαρτικά, υλικά συσκευασίας, καθαριστικά.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει την προώθηση του προγράμματος «Ελληνικό πρωινό» των ξενοδοχείων με πιστοποιημένα προϊόντα της Εύβοιας και άλλων περιοχών της Ελλάδας μέσω ειδικών συνεργασιών.

Ζάχαρη

Ζάχαρη

Ζάχαρη λευκή κρυσταλλική σε συσκευασία 1κλ και σακί.
Ζάχαρη καστανή, κύβοι, sticks, άχνη.

Σαλάτες - Dressing

Σαλάτες – Dressing

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες με συσκευασίες για λιανική και επαγγελματική διάθεση. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες ελληνικές εταιρείες. Κέτσαπ μουστάρδα και μαγιονέζα σε διάφορους τύπους και γεύσεις ,dressing και καραμελωμένα προϊόντα τα οποία εξελίσσουν τις γεύσεις των συνταγών σας.

Κατεψυγμένα Λαχανικά - Πατάτες

Κτψ. Λαχανικά – Πατάτες

Αντιπροσωπεύουμε μεγάλες εταιρείες με ολοκληρωμένες συλλογές φρεσκοκατεψυγμένων ποιοτικών λαχανικών .Συσκευασίες λιανικής πώλησης και επαγγελματικές 2,5 κιλών και 10 κιλών.
Πατάτες 2,5 κιλών σε διάφορες κοπές και σκευάσματα πατάτας. Διαθέτουμε πατάτες νωπές σε διάφορες κοπές καθώς και κρεμμύδια κομμένα για την εξυπηρέτηση των σημείων μαζικής εστίασης τα οποία αναζητούν και νωπά προϊόντα.

Κατεψυγμένα Αλιεύματα

Κτψ. Αλιεύματα

Πλήρης συλλογή κατεψυγμένων αλιευμάτων λιανικής και επαγγελματικής πώλησης. Εισάγουμε ποιοτικά προϊόντα από οίκους του εξωτερικού όπως γαρίδες σε διάφορους τύπους ,χταπόδια σε όλα τα μεγέθη , μύδια και σουρίμι. Πανέ προϊόντα και μίγματα θαλασσινών.

Χυμοί - Αναψυκτικά

Χυμοί – Αναψυκτικά

Ελληνικοί χυμοί διαφόρων γεύσεων σε συσκευασίες 330ml και 1lt. Συμπυκνωμένοι χυμοί ,αναψυκτικά και ισοτονικά ροφήματα.

Ζωοτροφές

Ζωοτροφές

Κροκέτες σκύλου και γάτας. Κονσέρβες σκύλου και γάτας. Κατεψυγμένος κιμάς υψηλής διατροφικής αξίας κατάλληλος για σκύλους κυνηγιού.

chicken icon

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Στηρίζουμε ενεργά τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρείες